ZeRNaDo xXxCLaSeSxXx
Mesaj Sayısı : 254 Yaş : 101 Meslek : İ.K.M Lakap : Fatih E. BİNBUĞA Kayıt tarihi : 13/07/07
Character sheet Geveze Oyunlar: (0/0)
| Konu: YiNe SeN'SiZiM... >>>AŞKIM'A<<< Çarş. Ağus. 15, 2007 4:53 am | |
| YiNe SeN'SiZiM
Gidiyorum, Güneş akşamın ufuklarında Kayboldu. Götürüyor Beni ayaklarım bir sabahçı kahvesine Sana Bıraktıgım tek mabedim; Kırık Dökük yüreğim…
Özlüyorum, Seninle Gecirdigim Güzel Günlerin acısını… Sensizlikte yasıyorum. İçimde Bir boşluk var O’da Senin bıraktıgın hatıra…
Sonsuzum, Sana bir emanet veriyorum Sana sadık, Sana inanan, sana güvenen, Şimdi seninle birlikte ‘’ölümsüzlüğünü bekliyor’’…
Bitiyorum, Gücüm yetmiyor bu kadar acıya, Taşıyamıyor sensizliği bedenim Yorgun düşüyor ruhum en sonunda…
Suskunum, Anlatamıyorum derdimi kimselere Çıkmıyor kelimeler ağzımdan Sustukça içim daralıyor Yüreğim kan ağlıyor…
Sen'sizm, Yok ediyor beni bu kocaman karanlık dünya İyiliklerin kötülüklerin içinde kayboldum Dalından kopmuş beyhude bir yaprak misali savruluyorum. Bir yokluktayım beni yutmaya hazırlanan bir Yok’luk Her gün bir parçamı çekiyor içine… Korkmuyorum çünkü en değer verdiğim seninle…
En son ZeRNaDo tarafından Paz Ağus. 24, 2008 4:46 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : SeN Yokken...) | |
|
ZeRNaDo xXxCLaSeSxXx
Mesaj Sayısı : 254 Yaş : 101 Meslek : İ.K.M Lakap : Fatih E. BİNBUĞA Kayıt tarihi : 13/07/07
Character sheet Geveze Oyunlar: (0/0)
| Konu: Geri: YiNe SeN'SiZiM... >>>AŞKIM'A<<< Paz Ağus. 24, 2008 4:48 pm | |
| Allah Yokluğunu Vermesin... ZeRNaDo SuNaR.... Saygılarımla.... Biricigim... | |
|